Vann med kullsyre, brus og øl setter en spiss på livene våre – ved hjelp av næringsmiddelgasser. Gass kan imidlertid brukes til mye mer enn bare å tilføre kullsyre. Lindes eksperter kan hjelpe deg gjennom hele produktkjeden, slik at du finner gass og løsninger som tilfredsstiller kravene til kvalitet og sporbarhet.
karbonisering av drikke krever karbondioksid (CO2) av næringsmiddelkvalitet – BIOGON®
blanketing, purging og sparging med CO2, nitrogen (N2) og argon for å forhindre oksidering av alkohol, vitaminer og farge- og aromastoffer
skape overtrykk i kontainere og flasker med N2 for å øke styrken til plastflasker
tilsette CO2 og andre gassblandinger før og etter tapping for å sikre perfekt drikke på utsalgsstedet
Uavhengig av om du driver et stort bryggeri, eller driver bar eller restaurant, er vi en ideell partner dersom du ønsker førsteklasses kvalitet, pålitelighet og ekspertråd.