Over hele verden etterspør forbrukere i stadig større grad ferske og smakfulle matvarer som er inspirert av hjemmelaget mat. Tidsklemma gjør at forbrukerne blir stadig mer krevende. De ønsker ferdige måltider, forhåndslaget kjøtt, pizza og smørbrød som både ser og smaker godt.
Når det gjelder catering, er de siste minuttene før servering ofte stressende, lite effektive og dyre. Muligheten for til å samle og på den måten effektivisere oppgaver kan være økonomisk gunstig og produktiv, og dette kan legge bedre til rette for kontroll ved kjøp og lagring samt øke holdbarheten på ferdigretter.
Linde har kunnskapenI Linde har vi teknologi og applikasjonseksperter som kan bidra til å forbedre prosesseffektiviteten samt bevare ferdigmat på en naturlig måte fra fabrikk til bord. Enten du ønsker å optimere nedkjøling og frysing eller bevare kvaliteten med riktig emballasje, kan Linde hjelpe deg.
Våre eksperter vet at hver eneste ingrediens i en ferdigrett har spesielle egenskaper som det må tas hensyn til. Vi kan også gi råd om pakking i modifisert atmosfære (MAP) ved bruk av en gassblanding som bevarer kvaliteten på produktet ditt.
Du kan også være trygg på at våre ingeniører har løsninger for kryogen frysing som passer dine behov. Denne hurtigfrysingsteknologien kan bidra til å opprettholde kvaliteten og redusere risikoen for forurensning ved bearbeiding av ømtålige matvarer som ferdigretter, pizza, smurte og stekte produkter, glaserte produkter og sauser.
Så snart du er ferdig med å produsere rettene dine, kan vi tilby en trygg transport av disse til kundens bord. Kryogene gasser, som flytende nitrogen og karbondioksid, er ideelle til å opprettholde kvaliteten ved å sørge for riktig temperatur og kontroll av nedkjølte og frosne matvarer under transport.