Vårt program MAPAX® består av en rekke løsninger som kan skreddersys for kunder innen næringsmiddelindustrien.
I våre løsninger tar vi hensyn til
- ulike typer og antall mikroorganismer som kan forekomme under behandling og håndtering av produkter
- nødvendig hygiene
- forsinkelse før pakking
- temperatur
- egenskaper knyttet til emballasje, f.eks. permeabilitet
- fritt gassvolum i pakningen
- gassblanding
- gjenværende oksygennivå
Gir deg de beste løsningene
For at du skal kunne bruke den beste MAPAX® i din applikasjon, kan vi tilby mye mer enn gasslevering. MAPAX® bygges i nært samarbeid med emballasje-, pakkemaskin- og gassleverandører. Dette gjør at kundene våre kan møte markedets etterspørsel etter effektive og gunstige pakkeløsninger. Det sikrer også jevn og høy produktkvalitet i distribusjonskjeden, noe som vises godt i kjøledisken.
Vi samarbeider nært med matforskingsinstitutter i mange land, f.eks. SIK (Sverige), VTT (Finland) og Campden (Storbrittania). I tillegg har vi en rekke matvareprodusenter som kunder rundt om i verden. Gjennom tett samarbeid med matvareindustrien finner vi optimal atmosfære for hver enkelt applikasjon.
Komplette løsninger med MAPAX®
Gjennomsnittlig holdbarhet for mat lagret i luft |
Gjennomsnittlig holdbarhet for mat lagret med MAPAX® MAP |
|
Rått rødt kjøtt |
2 - 4 dager |
5 - 8 dager |
Rått hvitt fjærkre |
4 - 7 dager |
16 - 21 dager |
Rått rødt fjærkre |
3 - 5 dager |
7 - 14 dager |
Pølser |
2 - 4 dager |
2 - 5 uker |
Oppskåret kokt kjøtt |
2 - 4 dager |
2 - 5 uker |
Rå fisk |
2 - 3 dager |
5 - 9 dager |
Kokt fisk |
2 - 4 dager |
3 - 4 uker |
Hard ost |
2 - 3 uker |
4 - 10 uker |
Myk ost |
4 - 14 dager |
1 - 3 uker |
Kaker | Flere uker |
Inntil ett år |
Brød | Noen dager |
To uker |
Halvstekt brød | 5 dager |
20 dager |
Frisk oppskåret salat | 2 - 5 dager |
5 - 10 dager |
Fersk pasta | 1 - 2 uker |
3 - 4 uker |
Pizza | 7 - 10 dager |
2 - 4 uker |
Pai |
3 - 5 dager |
2 - 3 uker |
Sandwicher |
2 - 3 dager |
7 - 10 dager |
Ferdige måltider |
2 - 5 dager |
7 - 20 dager |
Tørket mat |
4 - 8 måneder |
1 - 2 år |
Vanlig luft | Modifisert atmosfære |